Rreth Nesh

Pronatyra Treg ka filluar aktivitetin në vitin 2005, duke u zgjeruar në të gjithë Tiranën si dhe në qytetet e Durrësit dhe Vlorës, ku sot numërojmë plot 11 njësi shitje. Prej 18 vitesh dallohemi në tregun lokal për sigurinë maksimale që u ofrojmë klientëve dhe përkujdesjen e veçantë ndaj shërbimit. Që në hapat e para prioritet i vendosëm kujdesit të veçantë për klientin dhe lidhjes së ngushtë me natyrën. Bashkëpunimi me marka të rëndësishme Italiane si dhe kujdesi i veçantë për të sjellë produkte të sigurta dhe cilësore ka qënë gjithmonë prioriteti ynë kryesor.

Më shumë se 200 punonjës

11 Dyqane

Që prej vitit 2005 në Shqipëri

Bashkohu me ekipin e blerjeve të mbara!

Pronatyra Treg operon dhe drejton me sukses që prej vitit 2005 një rrjet marketesh ushqimore në bashkëpunim me marka të rëndësishme italiane.

Ne jemi një ekip me rreth 200 punonjës, të pranishëm në Tiranë, Durrës, Vlorë dhe në aeroportin ndërkombëtar ‘Nënë Tereza”.

Markat Tona

Receta nga Pronatyra MD

Karriera

Karriera tek Pronatyra MD

Pronatyra Treg operon dhe drejton me sukses që prej vitit 2005 një rrjet marketesh ushqimore në bashkëpunim me marka të rëndësishme italiane. Ne jemi një ekip me rreth 200 punonjës dhe jemi të pranishëm në Tiranë, Durrës dhe Aeroportin Ndërkombëtar ‘Nënë Tereza”.

Gjej pozicionin tënd tek Pronatyra MD

Regjistrohu për ofertat e fundit.