Blerje të mbara, Shqipëri!

Formular Aplikimi x Pronatyra Treg

Bashkohu me ekipin e blerjeve të mbara!

“Pronatyra Treg” prej 15 vitesh suksesi prezanton për tregun shqiptar modelin më të ri të blerjes dhe shërbimit, me çmime të lira çdo ditë. Në partneritet ekskluziv me MD Italia kemi sjellë më shumë se 50 marka ekskluzive italiane për tregun vendas. Ekipi jonë prej rreth 200 punonjësish, të pranishëm në Tiranë, Durrës, Vlorë dhe në aeroportin Nënë Tereza, tashmë po rritet. 

Ju ftojmë të bëheni pjesë e familjes tonë dhe t’i bëjmë blerjet e shqiptarëve sa më të mbara së bashku. Për të aplikuar ju lutem plotësoni formularin.